Aanstaande zaterdag is het zover! Een droom die al lang op mijn verlanglijstje staat gaat uitkomen! Detoxen op Ibiza! Ik detox zelf 2x per jaar met mijn eigen kuur en tussendoor vaak de andere sappen. Maar…. niets lijkt mij zo lekker om dit te ondergaan in een prachtig huis met zwembad op mijn favoriete eiland Ibiza!

Begin dit jaar heb ik Monique Laurenssen van Detox & Reload Holidays ontmoet en we zijn tot een mooie samenwerking gekomen. De reis is inmiddels toegevoegd in mijn webshop. Ik krijg vaak de vraag of ik een goede reis weet om te detoxen. Monique heeft 6 jaar ervaring op Ibiza met detoxreizen en ik beveel haar graag aan. Maar dan vond ik wel dat ik het eerst ook zelf moest gaan beleven!

Ik ga jullie via deze blog op de hoogte houden van mijn ervaringen en belevenissen. Ik zit nu op de 4e dag pre-detox en het gaat goed. Wel af en toe moe maar logisch omdat ik geen koffie meer drink, geen producten van de koe (zuivel) meer neem, geen alcohol en geen suikers. Inmiddels 1,5 kilo kwijt en voel me niet meer zo opgeblazen.

Morgen dag 5 pre-detox en zaterdag vliegen! Keep you posted! Mega veel zin!!

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Het laatste nieuws over gezondheid en onze producten. Ontvang 5% korting bij de eerste bestelling

Uw aanvraag voor de nieuws brief is ontvangen, wij hebben u een mail gestuurd, mvg. Happyu team